Energieneutraal bouwen

In het ontwerp proces bij Freco Huis wordt optimaal rekening gehouden met het energie- verbruik van de woning. De samenwerking tussen architect, bouwfysicus en installateur word strak geregeld door Freco Huis om een zo efficiënt mogelijke woning te bouwen met een optimale balans tussen energieverbruik, comfort en gebruiksgemak.

Om ervoor te zorgen dat onze woningen energieneutraal zijn, passen wij hoogwaardige isolatie materialen toe / voeren wij kozijnen uit met dubbel of tripple-glas / wordt de woning luchtdicht afgewerkt / installatiewerk (zonne-panelen, warmtepomp etc). Het is zelfs mogelijk om de gehele woning te laten testen tijdens de uitvoering. Er wordt dan een thermografisch (warmtebeeld) rapport + een blowerdoortest t.b.v. de luchtdichtheid uitgevoerd waardoor er zekerheid is over de vereiste isolatiewaarde en luchtdichtheid.

De juiste materialen

Zorgvuldigheid tijdens de uitvoering is een must bij energieneutraal bouwen. Het werken met de juiste materialen welke op een goede manier op elkaar aansluiten heeft de hoogste prioriteit bij ons. Alle onderdelen worden 3D uitgetekend en vervolgens vervaardigd in onze eigen fabriek, waar de omstandigheden optimaal zijn voor een correcte montage.

Meer weten over onze woningen?

Vraag onze brochure aan of neem vrijblijvend contact op: T (0224) 59 16 19 Brochure aanvragen

Zorgvuldigheid tijdens de uitvoering is een must