Houtskeletbouw

Afgebouwde woning

Binnen ons primaire werkgebied Noord-Holland leveren wij volledig afgebouwde woningen. Voor het gehele traject, van de aanvraag van de bouwvergunning tot het aansluiten van elektriciteit kunt u dan op ons rekenen.

Duurzame houtskeletbouw

Uiteraard met de voordelen die houtskeletbouw met zich meebrengt zoals aantrekkelijke bouwkosten, een lagere energierekening en duurzaamheid. Voor de afwerking maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Bovendien beschikken we over ervaren partners. Kortom, wij zorgen ervoor dat de bouw van uw droomhuis soepel verloopt.

Kosten

Wij werken op basis van een aanneemsom. Hierin zijn naast de gehele vergunning aanvraag, architect- en bouw- en materiaalkosten alsmede afwerking opgenomen. Niet opgenomen zijn bouwgrond, heiwerk, keuken, openhaard, leges voor de gemeente, aansluitkosten voor nutsvoorzieningen.

Al een definitief ontwerp?

Heeft u al een definitief ontwerp gemaakt en is de bouwvergunning al binnen? Geen probleem, Freco Huis kan uw definitieve ontwerp omzetten in het houtskelet bouwsysteem. Zo maakt u toch nog een vliegende start.

Meer weten over onze woningen?

Vraag onze brochure aan of neem vrijblijvend contact op: T (0224) 59 16 19 Brochure aanvragen