Casco woningbouw, uw voordeel

U kunt ervoor kiezen om uw houtskelet woning casco door ons te laten leveren. Zo haalt u werkelijk het maximale uit uw budget.

casco woningbouw
Cascobouw
casco woningbouw

Zo bespaart u kosten!

Uw woning wordt meestal binnen een dag wind- en waterdicht opgeleverd. Dit betekent dat de fundering, vloeren en binnen- en buitenwanden staan. De buitenmuren zijn voorzien van kozijnen met glas. Ook het dak is op dat moment wind- en waterdicht.

Vanaf dat moment kunt u zelf aan de slag of werkzaamheden aan derden uitbesteden. Wij hoeven u niet uit te leggen dat u hiermee aanzienlijke kosten kan besparen.

Uiteraard is de woning geheel in overeenstemming met de wensen die u samen met de architect heeft besproken. Met casco woningbouw heeft u de voordelen van houtskeletbouw en bespaart u extra kosten door vóór en na de bouw zelf zorg te dragen voor de uitvoering. Uiteraard heeft u altijd de keuze om ons in te schakelen en kunt u gebruik maken van onze expertise.

Wij werken op basis van een aanneemsom. Zelfs de kosten voor de architect zijn inbegrepen.

Download hier onze informatie met standaard details en Rc-waarden (pdf 3,4 Mb)

Al een definitief ontwerp?

Heeft u al een definitief ontwerp gemaakt en is de bouwvergunning al binnen? Geen probleem, Freco Huis kan uw definitieve ontwerp omzetten in het houtskelet bouwsysteem. Zo maakt u toch nog een vliegende start.